Sariyah Jutawan Segera

Proflile Fb Sariyah
Sariah nama pengguna fb
 Sariah sekarang ini sudah pasti jadi jutawan segera, kerana telah mendapat wang tunai dalam ringgit malaysia berjumlah RM4800.00 wang ini diperolehinya dengan tipu daya serta muslihat yang licik. Syabas kepada perempuan yang berusia 27 tahun ini pandai dengan tipu muslihat.

Diantara nya palsukan tiket penerbangan, yang konon nya akan datang ke Melaysia berjumpa dengan rakan FB untuk terus berkahwin. Cost wang tersebut termasuk membuat dokumen izin nikah diluar negara dari kerajaan Indonesia.

https://www.facebook.com/mohd.noor3/posts/2357525027613219?notif_id=1551550979556394&notif_t=feedback_reaction_generic

Ini profil fb nya
Tambah kapsyen

Tambah kapsyen

Tambah kapsyen

Tambah kapsyen
https://m.facebook.com/sariyah.sariyah.14855?tsid=0.8399391327464805&source=result


Sariah gadis licik ini pandai mengatakan wang yang dikirim melalui Western Union dia tidak dapai tunai konon nya alasan seperti dibawah ini. Tapi rakan pengirim wang berjumlah RM1000.00 itu telah menghubungi pihak Western Union di Indonesia mengatakan wang tersebut sudah di pick up perempuan yang bernama sariah. Tulisan dibawah ini adalah alasannya dan dibawah sekali ada rakaman suara antara pihak pengirim degan wakil Western Union.






15/2/2019.Jam 9 pagi sari ke pos indonesia.di kota batam.sari tulis semua data dalam borak.
alamat beserta NOMBER MTCN WESTER UNION dalam borak tu.
lepas sari serahkan sari tunggu 5 menit.lepas tu baru lah karyawan pos cakap line internet sedang problem.sari keluar dan mereka tak bagi balik borak itu kat sari.
jam 1.20 sari balik lagi kat pos.sari tanya macam mane ape sudah baik line internet.
lagi2 mereka cakap coba esok pagi kembali lagi.
lepas esok hari nya sari kembali lagi.tapi sari coba ke BANK MESTIKA.
karyawan bank cakap kode/nomber MTCN wester union tak terdata.disitu sari berfikir nape tak terdata.sari tengok lagi baik2 padahal nomber MTCN yg sari bagi sudah betul.
sari balik dan lepastu ke pos indonsia lagi.kate orang pos uwang sudah di kembalikan lagi karna problem jaringan line.
Tadi sari sudah tanya balik ke pos perihal uwang kate abang sudah di ambil.ini baru betul.yg ambil kawan nye orang yg kerja kat pos.dia ambil diam2 nomber MTCN wester union sari itu.kawan nya berada di kawasan jambi.lepas tau macam tu sari tak terima.sari cakap dengan supervesior nya pos.uang macam mane bisa kembali lagi.mereka cakap yg ambil uwang itu sudah tak masuk kerja sudah 4 hari.sari cakap knapa sampai uwang tu ke jambi.mereka cakap karyawan batam call karyawan di jambi ambil seluruh nomber mtcn wester union.mereka sudah bawak lari uwang 15 juta rupiah dari orang2 yg nak ambil uwang
jadi abmg tak perlu tuduh2 sari dan cakap sari berbohong.
ini lah yg buat beban dalam fikiran.ujung2 problem uwang yg jadi masalah buat abang.
tau macam ini sari tak mau ikut campur perihal uwang

Sudah lah syg jangan fikir lagi soal itu. Jangan kerana nilai wang itu kita berantakan sesama kita. Abg tak mahu fikir apa lagi soal wang ini. Sudah diketahui siapa yang pickup. jadi biarlah.. Abg
serah kepada Allah segala penentuan. Abg pasrah dan redho' qado' dan qadar





Cuba lihat salinan tiket kedangan ke Malaysia bermula dari Batam ke Jakarta, dari Jakarta ke Singapore, dan dari Singapore ke airport Sultan Azlan Shah di Ipoh.


Tambah kapsyen



Tiga keratan tiket penerbangan awal
Amat malang alasan nya penerbangan deleyed, terpaksa bermalam di Jakarta dan esok nya flight ke Singapore.dan beralasan lagi setiba di Singapore tiket flight ke Ipoh habis. Dia tunda beli tiket ke Ipoh hari Sabtu kerana tiket pada Jumaat kononnya mahal. Keratan dibawah adalah tiket terbang hari Sabtu 2/3/2019 tapi sehingga jam sampai sudah cukup perempuan tidak datang dan sudah jelas penipuan teramat licik

Kepada semua lelaki harus berhati2 dengan perempun yang jelek lagi licik ini agar tidak terpengaruh dengan segala katanya yang menyakin.

Tambah kapsyen
Tambah kapsyen

Tambah kapsyen

Tambah kapsyen
Baca Selengkapnya

Cala Huala @ Cala Plus

Apa itu Cala Huala? ia adalah produk campuran herba yang terpilih untuk merawat pelbagai masalah kesihatan luar dan dalaman. Produk ini bukannya ubat, tapi ia hanyalah pemakanan kesihatan. Jika diambil dan dicuba untuk dimakan maka ianya mampu merawat pelbagai masalah kesihatan bagi setiap orang yang mengamalnya
Cala huala berkesan untuk sebarang sakit atau permasalah kulit. Lihat gambar diatas, seorang kanak-kanak semasa usia satu tahun sudah kena masalah sakit kulit seluruh badan. telah berbagai-bagai ubat-ubatan telah dicuba namun tiada berhasil kesan kesembuhan. sehingga tiga tahun mengalami masalah tersebut. setelah mengguna Cala Huala hanya dengan enam kapsul sahaja, ternyata kesannya teramat baik. lihat gambarnya dibawah
Sembuh dengan hanya sapu sahaja serbuk Cala Huala, budak bawah usia kena makan separuh kapsul, oleh kerana serbuk cala huala terlalu pahit, ditelan terus muntah. Jadi ambil kaedah basah serbuk cala huala dengan air dan sapu sahaja. memang satu keajaiban terjadi. semuanya dengan izin Allah.
                                       
Seorang testimony dari Sarawak boleh berjalan cuba tidak menggunakan tongkat selepas enam jam makan Cala huala @ Cala Plus

Di-dalam satu kotak ada 3 blister x 10  kapsul Total 30 kapsul. Harga 1 kotak RM180.00 p/s Berminat..?? tinggalkan komen dan no H/P untuk admin berhubung  Offer berterusan 4 kotak Cala Huala dengan kos RM600.00 Untuk Pengedar ada package dibawah ini 10 kotak RM1400.00 bersamaan sekotak RM140.00 20 kotak RM2600.00 bersamaan sekotak RM130.00 30 Kotak RM3600.00 bersamaan sekotak RM120.00 40 kotak RM4600.00 bersamaan sekotak RM115.00 50 kotak RM5500.00 bersamaan sekotak RM110.00

Harga jualan sekotak di Semenanjung sekotak RM180.00 Harga jualan sekotak di Sabah dan Sarawak sekotak RM190.00

Semua belanja pos saya beri percuma. berminat sila hubungi saya Mohd Noor call atau whatsapp no 0124625097
Baca Selengkapnya

Minyak Lintah Tok wan


MINYAK LINTAH TOKWAN ~


Minyak Lintah Tok Wan merupakan alternatif perubatan tradisional yang terbukti berkesan sejak berabad - abad yang lampau. Minyak Lintah Tok Wantelah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi minyak lintah terbaik.

Minyak Lintah Tok Wan 100% selamat digunakan tanpa kesan sampingan contohnya seperti rasa panas atau rasa kebas. Ia telah dirumus dengan lintah yang berkualiti dan herba rahsia. Tidak mengguna bahan kimia dan pengawet menjadikan ianya selamat digunakan dan amat mustajab untuk lelaki lemah tenaga batin.

Khasiat Utama:

Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja (InsyaAllah)

Menjadikan Zakar Anda:-

KUAT ,TEGANG, TAHAN LAMA , BESAR DAN PANJANG

Juga Sesuai Untuk:

-Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)

-Zakar bengkok

-Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat

-Melambatkan keluar mani

Khasiat Lain:-

1. Merawat penyakit strok

2. Lumpuh

3.Sakit pinggang @ lenguh-lenguh

4. Melancarkan peredaran darah.


Montage dibuat Bloggif

MINYAK LINTAH TOK WAN BOLEH BESARKAN PAYU DARA & ANJALKAN PONGGONG YANG JATUH

Langkah pertama : sapu dan ratakan dari tengah dada ke luar. Lakukan ia sebanyak 10 kali.

Langkah kedua : usap dari tulang dada melingkari payudara. Angkat dengan tapak tangan, ulang sebanyak 10 kali.

Langkah ketiga : Menepuk-nepuk dengan tangan yg menelungkup pada sisi kanan dan kiri payudara. Lakukan sebanyak 10 kali.

Langkah keempat : usap payudara bermula dari tulang dada dan melingkar, ikut langkah kedua dan lakukan sebanyak 10 kali.

Baca Selengkapnya

Cala Huala Product Yang Pasti Meletop Dipasaran

Cala Huala product kesihatan yang di import dari Peru ini mampu merawat pelbagai penyakit ringan dan penyakit yang kronik seperti stoke, parkinson, patah tulang atau lari sendi (bertindak menghilangkan ngilu tulang dan banyak lagi. sila lihat  http://calahuala-is.blogspot.com


Cala Huala

Cala Huala produk yang paling berkesan untuk merawat pelbagai penyakit
Ramai orang yang sebelum ini menghidap pelbagai penyakit dapat sembuh dalam masa terdekat (singkat) Saya sebagai pengedar tunggal di negeri Perak, tidak cukup masa untuk memperkenalkan produk ini diseluruh perak, oleh itu sesiapa yang berminat untuk jadi pengedar sila hubungi saya di ruangan komen dan tinggalkan no telefon atau no h/set anda untuk saya hubungi. Begitu juga kepada pembaca jika berminat untuk mencuba boleh tinggalkan pesanan.

Cala Huala

Saya telah temui ramai orang-orang yang mengguna produk Cala Huala ini dan mendapat lebih dari 86% maklum balas yang mengembirakan bukan saja kepada saya malah yang lebih gembira adalah dari pengguna-pengguna yang telah pulih dari permasalahan kesihatan mereka selama ini, kini telah kembali pulih.

Cala Huala

Penghidap penyakit stroke bawah dari satu tahun, dengan hanya memakan dalam masa dua minggu dapat berjalan dengan sempurna seperti biasa tanpa memerlukan bantuan tongkat seperti sebelumnya.
Penghidap sakit lutut lebih dari setahun dan berjalan menggunakan tongkat, makan Cala Huala hanya 5 hari sebanyak 10 kapsul kini berjalan sudah tidak menggunakan tongkat lagi.

Cala Huala
 Bagi pengguna yang mempunyai penyakit kulit, paling berkesan dalam masa teramat singkat. Makan dua hari kulit sudah tiada rasa gatal-gatal. Paling menakjubkan testimoni yang kurap nya hampir separuh badan makan dalam tiga minggu kering keseluruhan dan kulitnya beransur-ansur tumbuh lapisan kulit baru dan nampak bersih.

Penyakit yang lain-lain, seperti resdung, asma, prostate, sakit lutut @ gaut, lemah serta sengal-sengal urat sarap, lari sendi tulang pinggang dan sebagainya dengan makan kurang dari satu minggu kelegaan sakit tersebut dapat dirasai

1Box = RM180
(TIDAK PERLU JADI AHLI)

PAKEJ UNTUK PENGEDAR BOLEH PILIH SEPERTI DIBAWAH INI.

60 box x RM120.00 = RM7200.00 (Jual 1box RM180.00)
60 box anda jual dengan harga RM180.00 anda untung sebanyak RM3600.00
Anda boleh juga ambil pakej
30 box = RM120.00 = RM3600.00 (Jual 1 box RM180)
30 box anda jual dengan harga RM180.00 anda untung sebanyak RM1800.00

TAWARAN BELIAN UNTUK 10 BOX
10 box x RM140 = RM1400.00

Berminat sila hubungi saya h/p 012 462 5097
Cala Huala Cala Huala produk yang paling berkesan untuk merawat pelbagai penyakit Ramai orang yang sebelum ini menghidap pelbagai penyakit dapat sembuh dalam masa terdekat (singkat) Saya sebagai pengedar tunggal di negeri Perak, tidak cukup masa untuk memperkenalkan produk ini diseluruh perak, oleh itu sesiapa yang berminat untuk jadi pengedar sila hubungi saya di ruangan komen dan tinggalkan no telefon atau no h/set anda untuk saya hubungi. Begitu juga kepada pembaca jika berminat untuk mencuba boleh tinggalkan pesanan. Cala Huala Saya telah temui ramai orang-orang yang mengguna produk Cala Huala ini dan mendapat lebih dari 86% maklum balas yang mengembirakan bukan saja kepada saya malah yang lebih gembira adalah dari pengguna-pengguna yang telah pulih dari permasalahan kesihatan mereka selama ini, kini telah kembali pulih. Cala Huala Penghidap penyakit stroke bawah dari satu tahun, dengan hanya memakan dalam masa dua minggu dapat berjalan dengan sempurna seperti biasa tanpa memerlukan bantuan tongkat seperti sebelumnya. Penghidap sakit lutut lebih dari setahun dan berjalan menggunakan tongkat, makan Cala Huala hanya 5 hari sebanyak 10 kapsul kini berjalan sudah tidak menggunakan tongkat lagi. Cala Huala Bagi pengguna yang mempunyai penyakit kulit, paling berkesan dalam masa teramat singkat. Makan dua hari kulit sudah tiada rasa gatal-gatal. Paling menakjubkan testimoni yang kurap nya hampir separuh badan makan dalam tiga minggu kering keseluruhan dan kulitnya beransur-ansur tumbuh lapisan kulit baru dan nampak bersih. Penyakit yang lain-lain, seperti resdung, asma, prostate, sakit lutut @ gaut, lemah serta sengal-sengal urat sarap, lari sendi tulang pinggang dan sebagainya dengan makan kurang dari satu minggu kelegaan sakit tersebut dapat dirasai 1Box = RM180 (TIDAK PERLU JADI AHLI) PAKEJ UNTUK PENGEDAR BOLEH PILIH SEPERTI DIBAWAH INI. 60 box x RM120.00 = RM7200.00 (Jual 1box RM180.00) 60 box anda jual dengan harga RM180.00 anda untung sebanyak RM3600.00 Anda boleh juga ambil pakej 30 box = RM120.00 = RM3600.00 (Jual 1 box RM180) 30 box anda jual dengan harga RM180.00 anda untung sebanyak RM1800.00 TAWARAN BELIAN UNTUK 10 BOX 10 box x RM140 = RM1400.00 Berminat sila hubungi saya h/p 012 462 5097 WhatsApp

Invested $100 in Cryptocurrencies in 2017...You would now have $524,215: https://goo.gl/efW8Ef
Cala Huala Cala Huala produk yang paling berkesan untuk merawat pelbagai penyakit Ramai orang yang sebelum ini menghidap pelbagai penyakit dapat sembuh dalam masa terdekat (singkat) Saya sebagai pengedar tunggal di negeri Perak, tidak cukup masa untuk memperkenalkan produk ini diseluruh perak, oleh itu sesiapa yang berminat untuk jadi pengedar sila hubungi saya di ruangan komen dan tinggalkan no telefon atau no h/set anda untuk saya hubungi. Begitu juga kepada pembaca jika berminat untuk mencuba boleh tinggalkan pesanan. Cala Huala Saya telah temui ramai orang-orang yang mengguna produk Cala Huala ini dan mendapat lebih dari 86% maklum balas yang mengembirakan bukan saja kepada saya malah yang lebih gembira adalah dari pengguna-pengguna yang telah pulih dari permasalahan kesihatan mereka selama ini, kini telah kembali pulih. Cala Huala Penghidap penyakit stroke bawah dari satu tahun, dengan hanya memakan dalam masa dua minggu dapat berjalan dengan sempurna seperti biasa tanpa memerlukan bantuan tongkat seperti sebelumnya. Penghidap sakit lutut lebih dari setahun dan berjalan menggunakan tongkat, makan Cala Huala hanya 5 hari sebanyak 10 kapsul kini berjalan sudah tidak menggunakan tongkat lagi. Cala Huala Bagi pengguna yang mempunyai penyakit kulit, paling berkesan dalam masa teramat singkat. Makan dua hari kulit sudah tiada rasa gatal-gatal. Paling menakjubkan testimoni yang kurap nya hampir separuh badan makan dalam tiga minggu kering keseluruhan dan kulitnya beransur-ansur tumbuh lapisan kulit baru dan nampak bersih. Penyakit yang lain-lain, seperti resdung, asma, prostate, sakit lutut @ gaut, lemah serta sengal-sengal urat sarap, lari sendi tulang pinggang dan sebagainya dengan makan kurang dari satu minggu kelegaan sakit tersebut dapat dirasai 1Box = RM180 (TIDAK PERLU JADI AHLI) PAKEJ UNTUK PENGEDAR BOLEH PILIH SEPERTI DIBAWAH INI. 60 box x RM120.00 = RM7200.00 (Jual 1box RM180.00) 60 box anda jual dengan harga RM180.00 anda untung sebanyak RM3600.00 Anda boleh juga ambil pakej 30 box = RM120.00 = RM3600.00 (Jual 1 box RM180) 30 box anda jual dengan harga RM180.00 anda untung sebanyak RM1800.00 TAWARAN BELIAN UNTUK 10 BOX 10 box x RM140 = RM1400.00 Berminat sila hubungi saya h/p 012 462 5097 WhatsApp

Invested $100 in Cryptocurrencies in 2017...You would now have $524,215: https://goo.gl/efW8Ef
Cala Huala Cala Huala produk yang paling berkesan untuk merawat pelbagai penyakit Ramai orang yang sebelum ini menghidap pelbagai penyakit dapat sembuh dalam masa terdekat (singkat) Saya sebagai pengedar tunggal di negeri Perak, tidak cukup masa untuk memperkenalkan produk ini diseluruh perak, oleh itu sesiapa yang berminat untuk jadi pengedar sila hubungi saya di ruangan komen dan tinggalkan no telefon atau no h/set anda untuk saya hubungi. Begitu juga kepada pembaca jika berminat untuk mencuba boleh tinggalkan pesanan. Cala Huala Saya telah temui ramai orang-orang yang mengguna produk Cala Huala ini dan mendapat lebih dari 86% maklum balas yang mengembirakan bukan saja kepada saya malah yang lebih gembira adalah dari pengguna-pengguna yang telah pulih dari permasalahan kesihatan mereka selama ini, kini telah kembali pulih. Cala Huala Penghidap penyakit stroke bawah dari satu tahun, dengan hanya memakan dalam masa dua minggu dapat berjalan dengan sempurna seperti biasa tanpa memerlukan bantuan tongkat seperti sebelumnya. Penghidap sakit lutut lebih dari setahun dan berjalan menggunakan tongkat, makan Cala Huala hanya 5 hari sebanyak 10 kapsul kini berjalan sudah tidak menggunakan tongkat lagi. Cala Huala Bagi pengguna yang mempunyai penyakit kulit, paling berkesan dalam masa teramat singkat. Makan dua hari kulit sudah tiada rasa gatal-gatal. Paling menakjubkan testimoni yang kurap nya hampir separuh badan makan dalam tiga minggu kering keseluruhan dan kulitnya beransur-ansur tumbuh lapisan kulit baru dan nampak bersih. Penyakit yang lain-lain, seperti resdung, asma, prostate, sakit lutut @ gaut, lemah serta sengal-sengal urat sarap, lari sendi tulang pinggang dan sebagainya dengan makan kurang dari satu minggu kelegaan sakit tersebut dapat dirasai 1Box = RM180 (TIDAK PERLU JADI AHLI) PAKEJ UNTUK PENGEDAR BOLEH PILIH SEPERTI DIBAWAH INI. 60 box x RM120.00 = RM7200.00 (Jual 1box RM180.00) 60 box anda jual dengan harga RM180.00 anda untung sebanyak RM3600.00 Anda boleh juga ambil pakej 30 box = RM120.00 = RM3600.00 (Jual 1 box RM180) 30 box anda jual dengan harga RM180.00 anda untung sebanyak RM1800.00 TAWARAN BELIAN UNTUK 10 BOX 10 box x RM140 = RM1400.00 Berminat sila hubungi saya h/p 012 462 5097 WhatsApp

Invested $100 in Cryptocurrencies in 2017...You would now have $524,215: https://goo.gl/efW8Ef
Baca Selengkapnya

KemBalakEnterprise: DURIANEE

KemBalakEnterprise: DURIANEE: Produk Durianee khusus untuk lelaki sahaja FUNGSI DURIANEE . Mencairkan darah . Melancarkan perjalanan darah . Merawat kese...
Baca Selengkapnya